CARTA OBERTA ALS VEÏNS DEL CARRER SANT MARC

Dilluns, 9 d'octubre de 2017 a les 00:00

Veïns i veïnes del Carrer Sant Marc pateixen, de forma ocasional, l’entrada als seus domicilis de fortes olors similars a la del dissolvent. 

Em dirigeixo a vosaltres per expressar-vos la preocupació per un fet que s’ha anat produïnt de forma irregular en els darrers temps. Veïns i veïnes del Carrer Sant Marc pateixen, de forma ocasional, l’entrada als seus domicilis de fortes olors similars a la del dissolvent. Sabem que el canal d’entrada és el clavegueram.
Les persones afectades han patit crisi respiratòria o altres símptomes que han requerit tractament hospitalari. Per això estem molt preocupats i posarem tots els esforços per solventar aquesta problemàtica. Des de l’Ajuntament hem obert una investigació per esbrinar d’on provenen aquestes olors i què o qui n'és el causant.
Si patiu l’entrada d’olors d’aquestes característiques, us preguem us poseu urgentment en contacte amb l’Ajuntament. Les primeres hores són vitals per acabar d’esbrinar quina és la procedència.
Recordeu que està totalment prohibit abocar al clavegueram productes que no siguin expressament autoritzats i prèviament tractats.
L’incompliment d’aquesta norma bàsica, nociva, contaminant, està penada i pot ser objecte de sanció segons el Decret Legislatiu 3/2003, de 4 novembre d’una multa de fins a 150.000 euros.
Si teniu indicis contrastats de la procedència d'aquestes emissions us agrairem la col·laboració trucant als telèfons d’atenció ciutadana 938358025, 636278324 o enviant un mail a miraldasa@diba.cat. De la mateixa manera podeu trucar-nos si sentiu la presència d’algun tipus d’olor similar.

Atentament
Albert Miralda i Sellarès

 

Darrera actualització: 09.10.2017 | 17:49