1ª JORNADA D'EMPRESARIS DEL POLÍGON DE SALELLES

Divendres, 15 de desembre de 2017 a les 00:00

Aquest dijous 14 de desembre s'ha celebrat la primera jornada d'empresaris del polígon de Salelles, una trobada que neix amb voluntat de consolidar-se anualment.

Una trentena d'empresaris i/o representants d'empreses ubicades al polígon industrial de Salelles van respondre a la convocatòria de l'Ajuntament a la primera jornada per tractar assumptes específics que afecten aquest sector.

La trobada va tenir lloc a La Sala i va comptar amb diferents intervencions, a banda de la presentació de les actuacions fetes i previstes per a l'any vinent, a càrrec de l'alcalde i el regidor de promoció econòmica (veieu arxiu adjunt). Destaquen com a noves intervencions la instal.lació d'un semàfor i pas de vianants a l'alçada de la parada de l'autobús i l'habilitació d'una nova zona d'aparcament amb punt de càrrega per a vehicles elèctrics.

Així, el portaveu del cos de Mossos d'Esquadra va explicar l'estratègia de vigilància i seguretat del polígon en general i de les empreses en particular, destacant la baixada en el nombre de robatoris a les empreses tot i lamentar l'increment d'assalts a domicilis particulars. En aquest sentit es van donar consells per garantir una major seguretat a tots nivells.

La tècnica de l'Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages va presentar una nova tipologia de cartells de polígons industrials, que s'instal.laran a les dues entrades principals. Una actuació finançada per la Diputació de Barcelona.

Tot seguit, representants de les empreses de serveis que ja estan desplegant la seva activitat en aquesta zona industrial van exposar els seus avenços i van respondre les consultes dels assistents sobre telefonia fixa i mòbil, fibra òptica, càmeres de seguretat, ampliació de sòl industrial, i fins i tot enllumenat públic. L'única empresa de serveis que va declinar assistir a la trobada va ser la companyia elèctrica.

Després de la bona acollida de la trobada i la valoració positiva que se'n va fer, la voluntat de l'equip de govern és poder repetir aquesta jornada com a mínim un cop l'any. 

Darrera actualització: 15.12.2017 | 19:21