FIRA DE LA TORRADA 2017

Dissabte, 28 d'octubre de 2017 a les 00:00

Consulteu aquí les afectacions a la circulació amb motiu de la Fira de La Torrada

Sant Salvador de Guardiola celebrarà aquest diumenge la fira de La Torrada, una festa de tardor plenament consolidada que coincideix amb la diada de Tots Sants, tot i que enguany es trasllada al cap de setmana. La fira de la Torrada té com a eix principal el ja clàssic mercat de productes agroalimentaris i artesanals que s'instal·la al nucli antic del poble. La fira, a més, incorpora tot un seguit d'activitats paral·leles destinades a dinamitzar la jornada: la tradicional explicada de contes i castanyada, música en directe i fins i tot una exhibició del domini del ramat amb gossos. Al migdia, després de l'èxit de públic de la passada edició, el "menú de torrada" ofert per tres establiments del mateix nucli antic tornarà a ser el protagonista.

AFECTACIONS AL TRÀNSIT :

De 9h a 21h circulació tallada als següents carrers :

Av. Generalitat, C/ Pesarrodona, C/ de la Creu i C/ Igualada

La novetat més destacable d'aquest any serà l'oferta cultural i artística. La participació de Sant Salvador de Guardiola en el projecte de Testimoni Escènic permetrà portar al poble tres espectacles de petit format en llocs inusuals. Així, el Festival Test oferirà a partir de les 11.30h Dues dones i un funeral, Un viatge de contes i Refugis, d'una durada d'uns 20 minuts cada un.

Seguint la línia iniciada els darrers anys, Sant Salvador de Guardiola està apostant per la combinació de la tradició de la castanyada amb la importació del Halloween, que cada vegada guanya més adeptes especialment entre els més menuts. Per això el proper dimarts al vespre, l'AVV del Calvet ha organitzat un sopar i ball de Halloween al pavelló poliesportiu. Les cases que guarneixin de manera terrorífica les seves façanes podran participar en un concurs de decoració.

Darrera actualització: 28.10.2017 | 21:48