GRUPS DE SUPORT EMOCIONAL I AJUDA MÚTUA (GSAM)

Dimecres, 19 de setembre de 2018 a les 00:00

Cada dilluns de 10.30 a 12.00, del dia 17 de setembre al 19 de novembre del 2018, a la Sala Polivalent de la Masia del Calvet

Les sessions dels Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) són una iniciativa de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Creu Roja i les professionals de l’Àrea de Serveis Socials Bàsics del nostre Ajuntament. Tenen per objectiu facilitar espais de trobada entre persones cuidadores que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions i també les seves vivències i els seus coneixements.

Es pretén reduir l'impacte negatiu de la cura que, a vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals, i millorar la qualitat  de vida de les persones en situació de dependència.

L’assistència a la primera jornada ha superat les expectatives inicials i s’han arribat a inscriure 19 persones. Els participants han sortit molt satisfets i esperen que els sigui de gran utilitat.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 17:42