Salutació de l'Alcalde

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Benvolguts /des

Seguim avançant per fer realitat l’objectiu d’esdevenir un municipi modern, avançat, connectat, en què la comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania sigui cada cop més fàcil i propera. Modernitzant la web, amb una nova APP i presents activament a les xarxes socials, pretenem arribar i informar de forma fàcil, ràpida i directa a la població sense filtres ni segones versions.

Tot plegat volem que serveixi per acostar als guardiolencs i guardiolenques tota aquella informació que ens faciliti el nostre dia a dia, des d’un telèfon a un tràmit, un horari, una notícia, una convocatòria, l’agenda d’actes, en fi tot allò que mou un poble i que el fa viu i dinàmic. Us esperonem a utilitzar aquestes eines, que són les vostres, perquè siguin útils, ens facin millorar com a municipi i ens acostin els serveis que tenim a disposició de tots.

Amb la premissa que l’Ajuntament i el poble són part del mateix i que sentir-ho així ajuda a corregir allò que no va prou bé, suggerir, col·laborar, aportar, ens permetrà ser millors com a comunitat i ens farà augmentar l’orgull de pertinença a Sant Salvador de Guardiola.

Amb el convenciment que en fareu un bon aprofitament, us dono la benvinguda a una nova època en les comunicacions municipals.

Benvinguts i benvingudes a Sant Salvador de #Guardiola2.0!

Darrera actualització: 03.08.2016 | 12:34
Darrera actualització: 03.08.2016 | 12:34