Serveis funeraris

L'horari de visites és el següent: dilluns a dissabtes de 9 a 18 hores i diumenges de 9 a 14 hores, a excepció de Tots Sants (1 de novembre) en què està obert tot el dia. Per qualsevol incidència que pugui sorgir us preguem que contacteu amb l'Ajuntament.

En el nostre municipi hi ha dos cementiris que corresponen a les dues parròquies que l'integren: el cementiri de la parròquia de Sant Salvador de Guardiola i el de la parròquia de Sant Sadurní de Salelles. Des de l'Ajuntament es gestiona únicament el primer, ja que el de Salelles depèn exclusivament de la seva parròquia, fet pel qual no ens hi referirem.

El cementiri de Sant Salvador va ampliar-se fa uns deu anys i consta d'uns 370 nínxols, dels quals n'hi ha una trentena de lliures, que podran satisfer la creixent demanda. L'horari de visites és el següent: dilluns a dissabtes de 9 a 18 hores i diumenges de 9 a 14 hores, a excepció de Tots Sants (1 de novembre) en què està obert tot el dia. Per qualsevol incidència que pugui sorgir us preguem que contacteu amb l'Ajuntament.

Darrera actualització: 02.12.2019 | 10:00