Activitats d'estiu

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves del poble tenen l'oportunitat de participar en activitats educatives.

Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d'activitats d'esport i de lleure. Aquest suport ha de permetre que els infants i joves, tinguin prop de casa una oferta d’activitats que l'Ajuntament garanteix que té les adequades condicions de qualitat.

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, també es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d'activitats sigui assequible per a tots els infants i joves del poble.

Les activitats d’estiu permeten als infants i joves de Guardiola, fer una activitat amb contingut educatiu prop de casa seva. En els casals els infants i els joves poden divertir-se i aprendre en un context d'interrelació amb nous companys, diferents dels de la resta de l'any.

L'oferta d'activitats que fa l'Ajuntament respon a una demanda social per permetre fer més compatibles els horaris laborals de les mares i els pares amb la imprescindible atenció als seus fills i filles durant el període de vacances escolars.

Els casals estan organitzats dins de les instal.lacions esportives, piscina municipal, poliesportiu, etc.Escola CEIP Montserrat, Escola Dentetes, La Masia. L'important és que en organitzar l'activitat es tinguin en compte els criteris d'accessibilitat i qualitat que marca l'Ajuntament.

C.E.I.P. Montserrat

c/ Marganell s/n - 08253 Sant Salvador de Guardiola - Barcelona
Telèfon: 93.835.40.40
Adreça electrònica: a8017992@xtec.net
Lloc web: phobos.xtec.cat/ceipmontserrat-ssg/moodle/
Veure situació en el mapa

Escola Bressol Dentetes

C/ Marganell, s/n - 08253 Sant Salvador de Guardiola - Barcelona
Telèfon: 93.835.30.97
Horari:  
De dilluns a divendres, de les 9.30h a les 16.30h
Veure situació en el mapa

Masia del Calvet

C/ Pau Casals s/n - 08253 Sant Salvador de Guardiola - Barcelona
Telèfon: 93.835.40.00-93
Horari:  
De 8 a 20 hores
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:55