La Flama del Canigó arribarà demà a Sant Salvador de Guardiola

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 12:00

Com cada any Sant Salvador de Guardiola celebrarà la nit i revetlla de Sant Joan. Tanmateix enguany s’ha de seguir la normativa d’emergència sanitària per la Covid-19 marcada per la Generalitat de Catalunya. 

Tot i que al municipi es faran els actes de rebuda de la Flama del Canigó, enguany s’han d’evitar les aglomeracions en carrers i les celebracions s’hauran de fer en grups reduïts, amb família i amics, i amb precaució, tant per a evitar possibles casos de contagis de Covid-19 com per evitar accidents per fer un mal ús del material pirotècnic.

Per part de l’Ajuntament s’ha programat l’acte institucional de rebuda de la Flama del Canigó, portada des de Salelles per part d’atletes locals i acompanyada de l’alumnat local. Després a partir de les nou del vespre, hi haurà un sopar de revetlla per celebrar la Nit de Sant Joan. Aquest sopar és de carmanyola, i cal inscripció prèvia (taules de màxim 10 persones). Un cop acabat el sopar hi haurà l’encesa del fogueró, la lectura del manifest i un concert amb el grup de versions local Hinna.

Finalment, recordem que pel llançament de material pirotècnic, a més de les mesures de seguretat habitual, cal recordar que no es poden fer servir gels hidroalcohòlics si s’han de llençar petards o fer foc com també és important no llançar coets ni petards a menys de 500 metres de zones boscoses per evitar el risc d’incendi, tenir cura del mobiliari urbà, no encendre petards dins les cases, i sobretot, no llençar mai petards contra ningú.

Darrera actualització: 14.06.2021 | 14:28