S’inicia la instal·lació de càmeres lectores de matrícula als accessos del municipi

Divendres, 31 de març de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament ja disposa dels aparells lectors de matrícules que envien informació directa als servidors del cos de Mossos d’Esquadra.

Els aparells han de servir de mesura dissuasiva i de seguretat davant les onades de robatoris que tot sovint pateix el nostre municipi, amb moltes urbanitzacions i habitatges disseminats.

Precisament, la proposta va néixer de la inquietud veïnal, que es va traduir en una consulta popular convocada per l’Ajuntament sobre la conveniència d’instal·lar o no càmeres de videovigilància al poble. La resposta va ser rotunda, amb una participació d’un 16,46% del cens i un 90% dels vots favorables. A partir de llavors, en ple context de pandèmia i postpandèmia, es va iniciar el procés per fer efectiva la proposta que, tot i alguns entrebancs legals i tècnics, veurà la llum ben aviat.

Aquestes càmeres estaran instal·lades a 4 accessos del municipi, com a punts estratègics d’entrada i sortida del poble cobrint els accessos del Calvet i el nucli per la carretera C-37z, i també les entrades i sortides de la carretera de Can Maçana, la BV-1102.

Darrera actualització: 14.03.2023 | 16:25