Vall i Almor, Sònia

3a Tinent d'Alcaldessa
Medi Ambient-Protecció Civil-Igualtat de Gènere i Atenció a la Diversitat-Esports-Compromís de País 

Sumem-AM

Sònia Vall i Almor, tinc 46 anys. Vaig néixer a Barcelona, però porto més de mitja vida a Guardiola, on em sento ben arrelada. Sóc agent d’assegurances a jornada completa, feina que compagino amb les meves responsabilitats de regidora a l’ajuntament de Guardiola.

Una mare, infinitament orgullosa, d’una gran persona. Feliç de veure’l créixer i aprenent d’una nova generació molt preparada en un futur molt incert.

La primera paraula que em ve per definir-me, és Feminista. Amb orgull i ben alt sóc una dona feminista, republicana i  lluitaré fins a la fi dels meus dies, o fins a la gran victòria final, per la llibertat de la nostra Nació completa, és a dir, per la LLibertat dels Països Catalans. Sóc de fortes conviccions amb  vocació de Servei públic, per qui em coneix ja sap que em costa dissimular. El meu lloc sempre el trobo al costat de les minories.

Apassionada de l’esport i la natura, procuro gaudir-les juntes. Sempre que puc, acompanyada del meu pelut (gos). Sóc de viure la Vida i no veure-la pasar, per tant, m’agrada compartir moments de diversió i rauxa amb les meves amistats.

Darrera actualització: 23.03.2022 | 23:48