Fira del Pa i el Vi i Sant Marc

Festa de Sant Marc, la Festa del Pa, el Vi i les tradicions a Sant Salvador de Guardiola

Com cada any per aquestes dates Sant Salvador de Guardiola celebra la Festa de Sant Marc. Les activitats més importants són:

• Els actes propis de la Festivitat de Sant Marc, amb la Missa Solemne, la Benedicció del Panellet i el posterior repartiment

• Des de l'any 2015 s'organitza la Festa del Pa i del Vi, en la qual hi ha tast de vins i degustacions de pinxos, mercat de productes artesans, mostra d'oficis, degustacions de vins DO Pla de Bages...

• Ballada de Caramelles Guardiolenques.

Visca el Pa, visca el vi: Proves rurals de Daurats contra Granats Competició entre dos equips, Berriatua de Bizkaia i Mutriku de Guipúscoa. Es porta a terme una competició en la qual es practiquen diverses proves rurals: soka tira, carrera del contrabandista, aixecament de sacs, llançament de sacs, aixecament de carro, recollida de panotxes de blat de moro, tall de troncs amb xerrac a dues mans i aixecament de l’enclusa, entre altres.

Jocs de fusta gegants per a tota la família
Una cinquantena de jocs de fusta que recorden aquells que jugaven els nostres pares i avis. A prop de l’Alzina

• Actuacions de Txalapartaris A càrrec de Hutsun Txalaparta, del País Basc (Hi hauran diverses actuacions durant el matí)

Darrera actualització: 07.05.2020 | 13:52