Salutació de l'Alcaldessa

Benvolgudes i benvolguts,

El passat 15 de juny vaig accedir, per nomenament del Ple, a l’Alcaldia de Sant Salvador de Guardiola. Des d’aquest portal web, vull enviar-vos la més sincera salutació i fer-vos saber que em poso a la vostra disposició des d’aquest precís instant.

Procuraré exercir el càrrec que vaig acceptar amb responsabilitat, compromís i lleialtat al poble; sempre amb humilitat i honradesa. Sóc conscient del repte que representa aquesta nova etapa, però també de les oportunitats que sempre porten implícites els canvis. Per això, des d’ara mateix em comprometo a treballar per fer efectives aquestes oportunitats que han de fer de Guardiola un poble més innovador, més sostenible, més integrador i més obert.

Des de l’Alcaldia i l’Equip de Govern defensarem sempre els valors de la democràcia, de la república i de les polítiques d’esquerra i dedicarem esforços a desenvolupar un projecte integrador i transversal, amb sensibilitat i compromís per abordar la gestió del territori i les persones.

Treballarem per fer avançar el municipi a partir d’aquests cinc eixos de referència:

  • Millorar el benestar de les persones i la igualtat d’oportunitats
  • Millorar la transparència
  • Incentivar la participació
  • Afavorir la cohesió del territori
  • Defensar el dret a l’autodeterminació, la República i els drets fonamentals

Volem ser un Ajuntament pròxim, obert i inclusiu, Per això, us obro les portes del nostre Consistori i us convido a participar en la gestió del municipi amb les vostres aportacions i suggeriments. El model de poble que volem, l’hem de definir entre totes les guardiolenques i guardiolencs

Rebeu una cordial salutació,

Georgina Mercadal Viñals

Darrera actualització: 19.04.2023 | 12:27
Darrera actualització: 19.04.2023 | 12:27