Cementiri

Servei s'encarrega de la gestió de les necessitats de la comunitat respecte de les inhumacions/incineracions dels/de les seus/ves difunts/tes.

En el nostre municipi hi ha dos cementiris que corresponen a les dues parròquies que l'integren: el cementiri de la parròquia de Sant Salvador de Guardiola i el de la parròquia de Sant Sadurní de Salelles. Des de l'Ajuntament es gestiona únicament el primer, ja que el de Salelles depèn exclusivament de la seva parròquia, fet pel qual no ens hi referirem.

El cementiri de Sant Salvador va ampliar-se fa uns deu anys i consta d'uns 370 nínxols, dels quals n'hi ha una trentena de lliures, que podran satisfer la creixent demanda. Per qualsevol incidència que pugui sorgir us preguem que contacteu amb l'Ajuntament.

Línies de servei que es presten:

 

-Gestió de les concessions de drets funeraris
-Inhumacions/exhumacions
-Trasllats
-Cremació
-Comiats
-Conservació i neteja del recinte

Cost del servei:

1900€ / l'any

Persones destinatàries:

Ciutadania

Com sol·licitar-ho:

Presencialment o per correu postal: C/ de Dalt nº 19

Per telèfon: 93 835 80 25

Per correu electrònic: ssg.ajuntament@diba.cat

Horari:

L'horari de visites és el següent: dilluns a dissabtes de 9 a 18 hores i diumenges de 9 a 14 hores, a excepció de Tots Sants (1 de novembre) en què està obert tot el dia. Per qualsevol incidència que pugui sorgir us preguem que contacteu amb l'Ajuntament.

Àrea Responsable:

Regidoria d'Equipaments i Serveis Públics

És un servei obligatori:

Si

 

Darrera actualització: 23.10.2020 | 10:05