IV Jornada d’Empresaris del Polígon de Salelles

Enguany, donada la situació d'incertesa que vivim, l’ajuntament de Sant Salvador de Guardiola s’ha plantejat realitzar un esmorzar empresarial amb un contingut clarament enfocat a la situació actual. El que cerquem amb els continguts d'aquesta trobada és l'acompanyament, que des de l’administració pública, puguem fer a les empreses, compartir problemes i solucions.

L’esmorzar empresarial tindrà lloc el dia 25 de novembre de 2020, de 10.00h a 12.00h a la seu de l’empresa Cafès del Bages, S.L. , carrer Mestre Alapont, 9. P.I. Salelles.

9.30 h Realització de test PCR a tots els assistents a l’esmorzar. Lloc: dependències exteriors seu Cafès del Bages.

10.00 h Inici esmorzar empresarial. Interior seu Cafès del Bages.

  • Benvinguda de la Sra. Georgina Mercadal, alcaldessa.
  • Torn paraula del Sr. Xavier Reyes, SDQ (PCR).
  • Torn paraula del Sr. Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Acompanyat per la Sra. Bàrbara Minoves, directora de serveis territorials d’Empresa i Coneixement a Catalunya Central i el Sr. Jordi Serracanta Espinalt, assessor en polítiques sectorials.  

Continguts:

Estratègies i aliances davant la incertesa provocada per la covid-19. Quins són els reptes que se'ns plantegen.

Línies d'actuació prioritàries del Departament d'Empresa i Coneixement per donar suport a les empreses davant la crisi econòmica.

 Coneixement de les eines, suports i ajuts de què disposen les empreses i comunicació de persones referents o de contacte.

 Explicació de la nova Àrea Privada de Canal Empresa.

 Actuacions de prevenció i seguretat a l'empresa davant la Covid-19.

  • Torn de paraula del Sr. Jordi Monné, regidor de promoció econòmica, obertura debat i torn paraules assistents.

12.00 hr   Cloenda alcaldessa.

Atès l’excepcionalitat del moment, a partir de les 9.30h es realitzaran proves PCR a tots els assistents. Lloc: dependències exteriors Cafès del Bages.

En cas de restriccions de mobilitat per raons de seguretat, està prevista la modalitat semi-presencial i/o en línia. S’informarà els inscrits, si n’és el cas.

 

Darrera actualització: 24.11.2020 | 06:46
Darrera actualització: 24.11.2020 | 06:46