BAGES TTT, ASSESSORAMENTS EN MATÈRIA D'INDÚSTRIA 4.0

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

El Projecte Bages TTT ofereix assessoraments en matèria d'indústria 4.0 a cinc empreses del sector de l'automoció i la mobilitat sostenible

 

 

L'ajuntament de Sant Salvador de Guardiola participa en el projecte TTT, Treball, Talent i Tecnologia i anima a participar a les empreses del sector de l'automoció del municipi en la línia d'assessorament en matèria d'indústria 4.0 que s'executarà mitjançant el CIM, centre de recerca i transferència tecnològica de la UPC.

Aquest programa impulsat pel Consell Comarcal del Bages, l'Ajuntament de Manresa i diferents municipis amb el suport de la Diputació de Barcelona vol arribar a les empreses del sector de l'automoció i la mobilitat sostenible al Bages per millorar eficiència i productivitat.

Objectius: Actuació dirigida a realitzar assessoraments en solucions 4.0 a PIMEs, preferentment de la cadena de valor de l’automoció i la mobilitat sostenible de la comarca del Bages, amb l’objectiu de millorar l'eficiència i la productivitat dels seus processos a través de solucions tecnològiques 4.0, tot augmentant la seva competitivitat. 

Procés: En el marc dels assessoraments, com a punt de partida es realitzaran diagnosis prèvies sobre l'estat actual i oportunitats en matèria de transformació digital a 8 PIMEs. D'aquestes en seran seleccionades 5, per a les quals es dissenyarà i desenvoluparà un projecte d'assessorament individualitzat. Aquest estarà estructurat en diferents fases, i anirà encaminat a marcar el full de ruta i començar a treballar en la transformació digital de l'empresa. 

Enfocament:

I4.0 PER MILLORAR LA PRODUCTIVITAT 

IILoT i EXPLOTACIÓ DE DADES DE PROCÉS 

LOGÍSTICA 4.0 I RELACIÓ AMB EL CLIENT 

MANTENIMENT PREDICTIU 

DESCARBONITZACIÓ DE PROCESSOS 

FABRICACIÓ DIGITAL 

INSCRIPCIONS

Les empreses interessades a participar en el programa es podran inscriure a partir del 25 d’abril a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages i del projecte Bages TTT i el termini quedarà obert fins al 4 de maig. Els assessoraments en solucions 4.0 pertanyen a la línia Impulsa’TTT del projecte Bages TTT. Enllaç INSCRIPCIONS

Darrera actualització: 28.05.2022 | 08:51