TORNA EL LICEU A LA FRESCA!

Dilluns, 10 de juliol de 2017 a les 00:00

Després de l'èxit de la passada temporada, el proper divendres 21 retransmetrem Il Trovatore de Verdi

Divendres 21 de juliol el nostre municipi serà una de les més de 100 poblacions que retransmetran en directe l'òpera "Il Trovatore" de Verdi.

Sant Salvador de Guardiola col.labora així en fer arribar l'òpera i la cultura a nous públics a través d'un acte gratuït i obert a tothom, formant part del projecte social del Gran Teatre del Liceu.

Liceu a la Fresca compta amb el suport de Teleisió de Catalunya i aquest any també de Televisió Espanyola a través d'un programa especial en què es farà menció de la col.laboració de tots els municipis implicats.

La retransmissió es farà a la Plaça de l'Església, com la temporada passada, en un entorn immillorable per poder gaudir d'una nit musical única. És un acte gratuït, obert a tothom, i hi trobareu servei de bar i alguna sorpresa més.

El proper divendres dia 14 de juliol es presentarà l'esdeveniment i les poblacions col.laboradores en una roda de premsa al Gran Teatre del Liceu, una presentació que es retransmetrà per TV3.

Si us va agradar La Bohème, no deixeu de veure "Il Trovatore", una òpera que té com a escenari Espanya i que ofereix grans i famosíssims moments com el "cor dels gitanos", que segur que coneixeu.

Us esperem divendres 21 de juliol a les 22h. I si teniu compte a les xarxes socials, podeu unir-vos a la conversa amb l'etiqueta #LiceuAlaFresca especificant que esteu seguint la retransmissió des de Sant Salvador de Guardiola!

 

 

Darrera actualització: 10.07.2017 | 19:24