EL PROJECTE DEL CAMP DE FUTBOL DE GESPA PREN FORMA

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:00

El camp de futbol de gespa artificial estarà a punt per la propera temporada

L'ambiciós projecte de camp de futbol de gespa artificial va prenent forma. A finals d'aquest mes d'abril s'acaba el termini perquè les empreses que ho desitgin puguin presentar les seves ofertes econòmiques i participar així en el concurs públic que s'ha convocat.

La licitació preveu no només la col.locació de la gespa sino també la millora dels entorns del camp, una part de la urbanització, el sistema de rec, porteries noves, etc. L'import màxim amb el qual es treballa és de 317.000 €, i en aquests mesos s'està establint una forma de finançament d'acord amb la Diputació de Barcelona, que avala la sostenibilitat econòmica del projecte.

Si no hi ha contratemps imprevistos, els terminis estan definits de manera que al proper mes de setembre es pugui iniciar la temporada 2018-19 amb l'obra acabada. Es tindrà una cura especial perquè la gespa col.locada sigui d'última generació, cosa que garanteix la sostenibilitat ambiental ja que requereix poca aigua i manteniment mínim. En aquest sentit, les tasques de conservació es faran a càrrec del mateix personal de l'Ajuntament, de manera que els costos afegits seran molt reduïts.

La temporada, doncs, començarà amb el nou camp de futbol i també es completarà amb les grades, l''edifici dels vestidors acabat i la gestió del bar s'adjudicarà també mitjançant un concurs públic.

Finalitzarà així un dels projectes més destacats dels darrers anys, que ha de servir per donar vida a les nostres entitats esportives i a fidelitzar la canalla que fins ara marxava a jugar a equips d'altres municipis de l'entorn per manca d'instal.lacions adequades.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 18:43