EN MARXA ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 00:00

En dues jornades informatives s'han explicat les bases per aquest any

La regidora de participació ciutadana, Anna Llobet, ha estat l'encarregada d'explicar aquest cap de setmana les bases que regiran els Pressupostos Participatius d'enguany.

El Consell de la Vila escollirà a mitjans d'abril les 4 propostes que es sotmetran a votació popular a la consulta que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig.

Fins a final de març tothom qui ho desitgi, ja siguin particulars o entitats, podrà fer arribar idees o projectes a l'Ajuntament que es tindran en compte per part del Consell de la Vila. Recordeu que han de ser propostes que es puguin realitzar amb 20.000 € i que compleixin els requisits establerts. Per això es pot utilitzar el correu següent :

tenim20000euros@gmail.com

En el document adjunt en pdf hi trobareu tota la informació d'interès : qui pot votar? fins quan es pot presentar una proposta? si no hi sóc el cap de setmana de les votacions...podré votar un altre dia? quins són els requisits que han de complir els projectes?

A les xarxes socials hi trobareu més informació i la presentació en jpg. Podeu utilitzar el hastag #tenim20000euros per publicar les vostres impressions.

 

Darrera actualització: 12.03.2018 | 12:54