ESCOLLIDES LES 4 PROPOSTES PER PORTAR A VOTACIÓ

Dimarts, 17 d'abril de 2018 a les 00:00

El Consell de la Vila ja ha triat les quatre millors propostes pels pressupostos participatius per ser votades els propers dies 5 i 6 de maig

Els projectes finalistes són:

1. Arreglar la vorera des del Carrer Barcelona fins el bikepark “Jarama” i instal.lar-hi una font.
2. Construcció d’una pista de pàdel a la zona esportiva
3. Arreglar i condicionar les fonts de Dalt i del Calvet i els seus entorns.
4. Climatitzar les aules de l’Escola Montserrat.

Les jornades de votació seran el cap de setmana del 5 i 6 de maig. Igual que l’any passat, les urnes de votació sortiran al carrer per fomentar la participació de tots els
veïns. Dissabte al nucli antic i diumenge a la plaça del Pi del Calvet. El total de què disposa l’Ajuntament per acomplir el projecte guanyador és de 20.000 euros.

Aquest any des del consistori s’ha fet un esforç extra per apropar els pressupostos participatius als veïns a través de jornades d’informació i facilitant l’entrega de propostes a través de correu electrònic. També s’ha creat l’etiqueta #tenim20000euros per difondre i debatre a les xarxes socials.

Totes les persones que vulguin votar i el cap de setmana escollit no els serà possible podran fer-ho en hores d'atenció al públic fins el dia 25 de maig al migdia. L'urna estarà disponible a l'Ajuntament. Per votar s'ha de ser major de 16 anys i es demanarà el DNI o el carnet de conduir.

Un cop finalitzades les votacions, l’Ajuntament farà el recompte oficial i anunciarà la proposta guanyadora en un acte obert al públic la setmana següent.

Tota la informació actualitzada l'anireu trobant a les xarxes socials i a l'APP.

 

Darrera actualització: 17.04.2018 | 19:09