JA HI HA FOTO GUANYADORA #GUARDIOLAMOLA

Dissabte, 9 de setembre de 2017 a les 00:00

El Concurs d'Instagram #GuardiolaMola de la Festa Major 2017 ja té guanyador!

Viki Sellarés, una guardiolenca molt aficionada a fer fotos del municipi i de les seves festes, ha estat la guanyadora del concurs d'instagram d'aquesta passada Festa Major. El concurs, que consistia en pujar una foto a la coneguda xarxa social amb l'etiqueta #GuardiolaMola, ha tingut una alta participació i el jurat ho ha tingut molt difícil a l'hora d'escollir entre totes les imatges publicades.

La festa Holi ha estat l'activitat preferida per molts concursants per participar ja que oferia unes imatges espectaculars i molt coloristes, però no ha estat l'única. La sardinada i el tobogan aquàtic també han estat uns esdeveniments molt retratats.

Des de l'Ajuntament i la Comissió de Festes volem agrair a tothom l'acollida del concurs. Davant la qualitat de moltes de les imatges participants, algunes de les millors i que no han estat premiades seran utilitzades (previ consentiment del seus autors si és el cas) per il.lustrar el web i les arxes municipals. 

El premi que s'emporta la guanyadora és un petit lot de productes locals i l'aparició de la foto escollida a la portada del programa de la Festa Major de l'any vinent.

Darrera actualització: 09.09.2017 | 19:01