PREMI AL MILLOR PROJECTE EDUCATIU DE PREVENCIÓ DE FOC

Dimarts, 14 de novembre de 2017 a les 00:00

L'ADF de Sant Salvador de Guardiola obté el Premi Jordi Peix en matèria de prevenció d'incendis

El passat dissabte 11 de novembre es va celebrar, a l'auditori Valentí Fuster de Cardona, la 21a edició de la festa de lliurament dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals.

El projecte guanyador del Premi Jordi Peix i Massip, que correspon a projectes d'educació ambiental, ha recaigut aquest 2017 en l'Associació de Defensa Forestal del nostre poble, un projecte que aposta per implicar totes les entitats de Sant Salvador de Guardiola en la prevenció del foc als boscos. El Consell de la Vila, creat el 2016, serà un òrgan decisiu en el desenvolupament d'aquest projecte.

«La idea va sorgir reflexionant sobre com animar la gent jove a implicar-se més en la nostra ADF», va explicar Marc Coromines, tècnic col·laborador de l'ADF del poble. L'alcalde de la població, Albert Miralda, va remarcar que l'objectiu és aconseguir que la gent del poble se senti seu l'entorn, «i per això volem convidar les entitats i l'escola a implicar-se més en la defensa de la natura».

 

 

 

 

Els projectes candidats al premi Jordi Peix 2017 són els següents:

  • ADF EL BRUC: Margarides en un bosc cremat. 
  • ADF LA CARRERADA: El mosaic agroforestal del Penedès. 
  • ADF LA QUINTINENCA: Projecte per la divulgació del risc dels incendis forestals: Instal·lació dels cartells al bosc i repartiment de material informatiu. 
  • ADF SANT SALVADOR DE GUARDIOLA: Noves generacions: formació integrada en tots els àmbits de la vida local a Sant Salvador de Guardiola. 
  • ADF TERRASSA: Accions de sensibilització en la prevenció d'incendis entre els ciutadans de Terrassa

 

L'ADF guanyadora del Premi Jordi Peix d'enguany ha estat l' ADF Sant Salvador de Guardiola.

Durant el 2018 executaran el projecte guanyador i a la XIIena edició dels PRemis de Prevenció d'Incendis presentaran els resultats obtinguts.

Darrera actualització: 14.11.2017 | 18:53