PREPARATS PER LA 1ª SETMANA JOVE?

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 00:00

Sant Salvador de Guardiola estrena una Setmana Jove farcida d’activitats triades pels propis adolescents i joves

 

Del 16 al 22 de juliol el jovent del poble podrà gaudir d’activitats de tot tipus, entre les quals destaca el concert d’Ayawascat i la final del 2on Concurs de Música Jove

Sant Salvador de Guardiola ja ho té tot a punt per la seva primera Setmana Jove. Set dies farcits d’activitats triades (la majoria d’elles) pel propi jovent del poble i dirigides estrictament a la població d’entre 12 i 30 anys. Amb les úniques excepcions del tast de cerveses en què participaran només majors de 18, i la piscina nocturna en què caldrà ser major de 14. Així s’ha volgut des de la regidoria de cultura, que des de fa setmanes ha fet enquestes a una bona part dels adolescents del municipi perquè triessin quines activitats els motivaven més.

El taller d’estampació de samarretes que es farà a l’espai de La Sala donarà el tret de sortida a la Setmana Jove el dilluns 16 de juliol a les 17h, seguit d’una sessió de Zumba (a les 20:30h) a les piscines del Calvet. Dimarts serà el torn del cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula ‘Animals fantàstics i on trobar-los’ al pati de la Masia del Calvet (22:30h), amb barra per comprar crispetes i begudes.

Dimecres les activitats seguiran amb la Gamer Night (de 17h a 21h), una sessió de Playstation4 amb jocs com FIFA18, Just Dance, o Need for Speed. Més tard serà el torn per la botifarrada i la nit de jocs de taula. De cara a dijous, hi ha programat un taller de graffitis (17h) davant el pavelló, i un tast de cerveses artesanes a càrrec de Cerveses Traüt. El tast, que costarà 10 euros i es farà a la plaça de l’Església de Salelles, serà només per majors de 18 anys i estarà amanit amb la música de La Catalana.

Per encetar el cap de setmana, divendres a la nit, un dels plats forts de la Setmana Jove de Sant Salvador de Guardiola: la final del 2on Concurs de Música Jove de Sant Salvador de Guardiola, al Pavelló Municipal (22h). Una final que s’endurà un dels tres de la terna Sopa de Galets, Rock Blank, i El Quinto Carajillo. Tot plegat ho rematarà més tard el grup Ayawascat amb les seves versions i directe esbojarrat.

L’endemà dissabte el jovent podrà descarregar adrenalina a l’Archery Combat que es farà a l’exterior del pavelló (18:30h). Una batalla per equips amb arcs i fletxes d’espuma. Més tard, a partir de les 21h, piscina nocturna per majors de 14 anys a les piscines del Calvet fins a la mitjanit. Diumenge clouran la Setmana Jove el bateig d’escalada amb rocòdrom (17:30h) i el bateig de joventut (21:30h), un taller de còctels sense alcohol amb música al bosquet del Calvet, que està dirigit exclusivament als joves que aquest curs que ve començaran l’ESO.

Amb l’organització d’aquesta Setmana Jove, l’Ajuntament pretén dinamitzar i aglutinar el jovent d’un municipi que no compta amb institut ni casal de joves. Les activitats són gratuïtes (menys el sopar, el tast de cervesa i les que es fan al recinte de la piscina) i de lliure accés pel jovent del poble d’entre 12 i 30 anys (amb excepció del tast de cerveses que és per majors d’edat i el concert que és obert a tothom). Per a algunes de les activitats, però, cal inscriure’s a través del whatsapp de la regidoria de de cultura: 682185536. És el cas del Zumba, la botifarrada, el tast de cerveses, el taller de graffitis, i el bateig de joventut.

Darrera actualització: 10.07.2018 | 17:34