CANVI D'AFORAMENT A COMPTADOR D'AIGUA

Dilluns, 8 de gener de 2018 a les 00:00

Aquest 2018 s’inicia una campanya a tot el municipi consistent en promoure el canvi de subministrament d’aigua potable d’aforament a comptador

Cada any que passa es fa més difícil de sostenir el sistema d'aforament per molts motius, bàsicament mediambientals i normatius. És per això que us recomanem que si heu de fer el canvi no espereu més i aprofiteu les bones condicions de la campanya d'aquest any per fer el pas.

El subministrament amb comptador us permetrà fer un ús més sostenible i racional de l’aigua i poder disposar de facturació trimestral en base al consum real de cada vivenda. Aquest sistema, a més, us permetrà en cas de necessitat poder disposar de més cabal d’aigua.

La campanya que es durà a terme preveu executar l’adequació de l’escomesa i instal·lació de comptador de forma gratuïta per cada un dels abonats que així ho sol·liciti.

Qualsevol altre treball haurà de ser costejat pel sol·licitant del canvi, a qui s’informarà degudament de la necessitat o no d’executar treballs complementaris.

Recordar-vos que, un cop realitzat el canvi de sistema, caldrà revisar les instal·lacions interiors per assegurar que la possible variació de pressió no afecti la instal·lació del domicili. Per més informació, podeu trucar al tel. 93 872 55 22 o adreçar-vos a les oficines situades a la Plaça del salt, 1-baixos del 08241 de Manresa, on us informaran adequadament.

Creiem que aquest canvi suposarà una millora qualitativa del servei i també una millor racionalitat econòmica : un sistema més just on la factura reflectirà el consum real dels abonats.

Darrera actualització: 08.01.2018 | 18:05