COMUNICAT SOBRE LA INSEGURETAT CIUTADANA

Dimarts, 22 de gener de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament informa :

davant la situació d'alarma social que s'ha extès en les darreres setmanes arran dels últims casos de robatoris en diversos domicilis de tot el municipi, l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola us informa que en tot moment s'ha estat i s'està treballant amb el cos de Mossos d'Esquadra, que ha reforçat efectius. Els Mossos ens expressen la preocupació davant d'aquesta inseguretat, que no és exclusiva del nostre poble, i per això s'ha acordat una trobada amb caràcter d'urgència entre Ajuntament, tècnics de seguretat, vigilants municipals i Mossos per tal d'abordar més específicament el problema i aplicar les mesures que es creguin oportunes i que siguin el màxim d'efectives. És evident que la dispersió de nuclis de població no facilita la tasca dels vigilants ni dels cossos de seguretat.
De les conclusions de la trobada se'n farà almenys una sessió explicativa a la població en general, ja us informarem del dia i l'hora amb la màxima celeritat.

D'altra banda, des de l'Ajuntament volem fer una crida a la calma després de les informacions sobre uns suposats intents de segrest produïts recentment. Els Mossos d'Esquadra descarten que hi hagi efectivament cap cas que es pugui qualificar com a tal. La sensació d'inseguretat que tots estem vivint en major o menor mesura propicia situacions d'alarma com aquestes i és comprensible. També és un dels temes que es tractarà a la reunió de coordinació. En sereu degudament informats.

Gràcies

Darrera actualització: 22.01.2019 | 17:46