CONSTRUCCIÓ I REPARACIÓ DE VORERES AL CALVET

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 00:00

Aquest abril l’Ajuntament destinarà 40.000 euros de fons propis per l'execució de les voreres dels carrers Barcelona, Guardiola i Sant Salvador, al Calvet.

Així mateix es faran remodelacions a algunes zones de contenidors per millorar-ne l’aspecte i funcionalitat

En aquest paquet d'inversió també hi entren actuacions puntuals a les àrees de contenidors d'aquests mateixos carrers, per millorar el seu aspecte i funcionalitat. Així com la senyalització horitzontal i línies del terra a tot el municipi. Des de l'Ajuntament es demana un esforç per mantenir netes aquestes àrees i per prendre consciència que el reciclatge és necessari tant per la conservació del medi ambient, l'aspecte de les zones dels contenidors i l'economia de tots plegats.

Sant Salvador de Guardiola és un poble molt extens, amb diversos nuclis de població i molts quilòmetres de camins. El pressupost de l'Ajuntament creix cada any per dotar de recursos la seva conservació. Així, només el passat exercici 2018, es van invertir 50.000 euros en la reparació dels carrers de la urbanització de Ca l'Esteve, situada als peus de Montserrat i lluny del nucli urbà del municipi. Amb les actuacions a les voreres del Calvet comença un pla a llarg termini que s’estendrà més enllà dels carrers més transitats.

Darrera actualització: 16.04.2019 | 16:35