El bibliobús torna al nostre municipi aquest mes de juliol

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

Ens plau comunicar-vos que els bibliobusos de la Diputació de Barcelona reprenen el servei a partir del dia 25 de juny

Us informem que els horaris i les rutes s’han reajustat temporalment d’acord amb el procés gradual de desconfinament. S’ha reduït l’horari d’atenció al públic però sense modificar el dia de la setmana i la freqüència de pas.

El bibliobús Cavall Bernat tornarà a Sant Salvador de Guardiola els dijous de 16:00 a 17:00h els dies 2 i 16 de juliol, 3 i 17 de setembre.

Des del bibliobús i des de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona en farem difusió a través dels diferents canals virtuals, xarxes socials, app Xbm, pàgina web  (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos), etcètera.

Us fem saber també que els serveis habilitats per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general. En aquests moments els usuaris no podran accedir a l’interior del vehicle, i és per això que l’atenció a l’usuari es durà a terme a l’exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

Per tal de facilitar al màxim l’accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, els usuaris podran fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal dels bibliobusos reforçarà el seu vessant prescriptor i prepararà seleccions bibliogràfiques atractives i interessants per al públic.

Esperem que la represa del servei de bibliobús tingui una bona acollida i que ben aviat es puguin anar restablint els horaris i els serveis habituals.

Darrera actualització: 23.06.2020 | 17:52