EL PROBLEMA DE LES TOVALLOLETES

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 00:00

La utilització cada vegada més freqüent de tovalloletes d'un sol ús causa seriosos problemes. Llegiu atentament les recomanacions :

Si us plau, no llanceu les tovalloletes al vàter!

Actualment, totes les tovalloletes i productes d’higiene personal han d’estar clarament etiquetats com a “No es pot llençar al vàter”.

Les tovalloletes i productes etiquetats com a “Aptes per llençar al vàter” basats en una guia de recomanacions de les associacions de fabricants han de ser etiquetats com a “No ho llenceu al vàter” fins que s’acordi un estàndard tècnic amb el sector de l’aigua.

Els fabricants de tovalloletes i productes d’higiene personal haurien de proporcionar als consumidors informació clara i concisa sobre els mètodes apropiats de rebuig.

De cara al futur, les innovacions en nous materials poden permetre que alguns productes s’etiquetin com a “Aptes per llençar al vàter”, si és que compleixen els estàndards tècnics que s’hagin desenvolupat i acordat amb el sector de l’aigua. Aquest estàndard hauria de desenvolupar-se, preferentment, en el marc l’Organització Internacional d’Estandarització (ISO).

Darrera actualització: 03.11.2017 | 19:31