Ha sortit publicada la convocatòria d’ajuts per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 00:00

Us informem que ja s’han publicat les bases per a la convocatòria d’ajuts per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

Tingueu en compte el següent: 

  • Llegiu amb atenció les bases de l’ajut adjuntes i reviseu dubtes concrets amb el vostre gestor. Recordeu que teniu habilitada també la bústia de correu cqc.turisme.empresa@gencat.cat per a consultes.
  • La publicació de les bases que regulen la convocatòria va ser ahir, de manera que avui ja serà possible sol·licitar l’ajut.
  • Recordeu que l’adjudicació d’ajuts és per concurrència competitiva, de manera que s’adjudica per ordre d’entrada de sol·licitud sempre que es compleixin els requisits estipulats. Per tant, us recomanem que avui mateix entreu la vostra sol·licitud si compliu amb els requisits. 
  • Recordeu a tenir a punt la signatura electrònica i la documentació necessària per emplenar el formulari de sol·licitud i la declaració responsable, tal com s’especifica al Punt 6 Sol·licituds i documentació de les bases de la convocatòria.
Darrera actualització: 16.04.2020 | 10:52