Informació dels Casals d'estiu per aquest any 2020 a Sant Salvador de Guardiola

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 00:00

Des de l'Ajuntament hem pogut observar com aquest any s'han generat moltes incerteses alhora de gestionar els Casals d'Estiu, no només al nostre municipi, així com quina és l'oferta que es pot trobar per als vostres fills i filles durant aquest estiu. 

Per això, i amb la intenció de poder informar i ajudar a les associacions i col·lectius del nostre municipi a fer-ne el màxim de difusió, des de la Regidoria d'Esports hem intentat fer un petit resum de totes les ofertes lúdiques, lúdicoeducatives i esportives, entre d'altres, de les que podran gaudir els nostres infants i joves del municipi.

Adjuntem imatges i document PDF amb un resum de les propostes. Per més informació, us heu d'adreçar directament a les dades de contacte que consten als mateixos. 

Nota: Aquestes son les propostes de les quals nosaltres en tenim coneixement. Pel cas que hi hagi alguna altra oferta o proposta, sigui des d'una associació o empresa, de la qual no n'hem fet difusió, agrairem que ens la feu arribar per poder-ho incorporar als documents ja publicats. 

 

Darrera actualització: 02.06.2020 | 18:47