La companyia de teatre Jam porta Le Voyage a l'Estrep

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 00:00

Avui al matí la companyia de teatre Jam ha dut el seu espectacle Le Voyage al centre d'acollida l'Estrep de Sant Salvador de Guardiola.
Un espectacle que relata la fugida migratòria d'un personatge que ha de marxar del seu país per culpa de la guerra, perdent a la seva família i arribant a un altre país que no respon acollint-lo amb els braços oberts.
La situació, viscuda per la majoria de nois del centre de l'Estrep en primera persona,  avui ho han observat com a espectadors, amb dosis d'humor i de dramatisme, ha despertat emocions i s'ha allargat amb una conversa posterior entre actor, tècnics, educadors i joves, tot plegat molt interessant per les dues parts partícipes.

L'espectacle és una preestrena inclosa a la xarxa de Testimoni Escènic de Cal Gras de la qual en formem part l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.

Dissabte 11 de juliol es va programar una actuació familiar al teatre la Sala i avui s'ha programat en format exterior al centre Estrep, on s'ha pogut veure el nou conte sobre l'espectacle Le Voyage que arriba just a temps per a la celebració de Sant Jordi.

 

Darrera actualització: 21.07.2020 | 14:21