La fira de la Torrada tanca la seva edició amb continguts molt variats

Divendres, 1 de novembre de 2019 a les 00:00

Ahir, dia 1 de novembre (Tots Sants) es va celebrar la Fira de la Torrada de Sant Salvador de Guardiola amb algunes novetats respecte l'any passat que van ser molt ben rebudes pels visitants.

El dia va començar ben d'hora amb l'esmorzar de Torrada que va anar a càrrec de la nova colla de Diables del poble i que van aviat ja havien exhaurit les existències.

Durant tot el dia es va viure un ambient de fira amb artesans que portaven els seu productes d'arreu com també provinent del comerç local, productes de tardor que es podien veure per tot arreu i gent vinguda de tot Catalunya que venia a visitar i participar de les activitats organitzades des de l'Ajuntament. Una vuitantena de persones van poder gaudir del Festival Test que consistia en la visualització de tres espectacles diferents en tres llocs del poble, així com també es va poder gaudir d'espectacles al carrer, jocs gegants personalitzats de la fira, un mercat de tardor o una castanyera que va servir castanyes durant tot el dia; entre altres actes.

 

 

 

Darrera actualització: 27.11.2019 | 13:25