La Sala s'omple de públic per assistir a l'obra Adéu, Peter Pan

Diumenge, 4 d'octubre de 2020 a les 00:00

Dissabte a la tarda la Sala de Sant Salvador de Guardiola es va omplir de gom a gom per poder veure l'obra de teatre Adéu, Peter Pan, de Festuc Teatre. L'argument de l'obra tracta sobre la Maria, una nena amb molta imaginació a qui li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN. De sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat.

Tot plegat una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

Darrera actualització: 04.10.2020 | 19:14