L'Ajuntament ha executat obres de manteniment de camins

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha executat les obres de manteniment i arranjament dels camins del municipi inclosos al Pla de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) de la Diputació de Barcelona. És una actuació que es fa anualment, finançada per la Diputació de Barcelona i que ha tingut un cost de 14.980 €.

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola en compliment de la Llei Forestal de Catalunya 6/1988 disposa d’un Pla de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) en el qual es defineixen les actuacions en matèria de prevenció d’incendis forestals com l’arranjament de diverses pistes forestals com a infraestructures estratègiques de prevenció i extinció d’incendis.

Aquest Pla subvencionat per la Diputació de Barcelona preveu la intervenció per l’arranjament i manteniment dels principals camins del municipi de manera que cada 4 anys s’intervé en tots els camins del pla per garantir que siguin practicables al pas ràpid dels vehicles d’extinció d’incendis.

 Aquest any 2020 s’han realitzat obres en un total de 12,7 km de 6 camins i pistes forestals. Les intervencions que s’han realitzat són Manteniment i compactació del ferm i la neteja de vegetació del camí de Salelles a la carena de can Servitge; Camí de la rotonda de la C-37z, fins al camí de Salelles a can Casanoves; Camí de Salelles a can Casanoves, i per la hípica, fins al camí de la carena; Camí del barri Sellarés, fins al camí de cal Casanoves al Montgrós; Camí de la Plana a cal Batlle i Camí de cal Miralda a la C-37z

Darrera actualització: 25.11.2020 | 10:41