NOVA SENYALITZACIÓ AL POLÍGON DE SALELLES

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 00:00

El conveni amb el Consell Comarcal del Bages ha permès implantar la senyalització de les entrades del polígon 

Per tal d'incidir en la seva difusió, el Consell Comarcal del Bages, de forma conjunta amb l'ajuntament i l'associació empresarial del polígon (AEPSAL), ha senyalitzat les entrades del polígon industrial de Salelles. Una vintena de polígons industrials de la comarca ja disposen dels nous cartells senyalitzadors.

Des de fa anys el Consell Comarcal treballa en la promoció i millora dels espais industrials. De fet, el projecte de millora de la senyalització, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'ha redactat conjuntament amb els ajuntaments de la comarca. El projecte estableix l'elaboració del disseny dels rètols identificatius i els espais estratègics on han de ser col·locats. Les característiques d'aquests rètols garanteixen la màxima visibilitat i eficàcia, apostant també per la resistència dels materials i definint una línia gràfica uniforme i atractiva per identificar els polígons de la comarca sota el lema "El Bages, territori d'oportunitats empresarials".

Una imatge d'unitat que, per altra banda, també queda reflectida a www.poligonsbages.cat i www.investinbages.cat, dos webs que ofereixen informació molt actualitzada entorn del teixit empresarial i les àrees d'activitat econòmica del Bages. Amb aquests portals, des del Consell Comarcal del Bages es posa a disposició de ciutadans, empreses i persones emprenedores el cens de polígons i empreses de la comarca i la informació necessària per trobar els espais industrials disponibles (naus o solars en venda-lloguer) o les bonificacions i incentius fiscals que ofereixen els diferents ajuntaments, entre d'altres continguts rellevants.

Darrera actualització: 04.02.2019 | 18:22