PRIMERA ASSEMBLEA DE FORJADORS A LA SALA

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 00:00

Els forjadors celebren la seva primera assemblea a Sant Salvador de Guardiola

El passat dissabte 28 de juliol de 2018 va tenir lloc a Sant Salvador de Guardiola la primera Assemblea de Forjadors i Forjadores de Catalunya. La convocatòria va reunir una quarantena de persones vinculades al món de la forja amb la voluntat de parlar, debatre i unir esforços per tal d'impulsar iniciatives que representin al sector.

A l'assemblea hi assistiren mestres forjadors, forjadors/es professionals, membres de diverses associacions i representants de les diferents fires i mostres de forjadors/es que s'organitzen al llarg del territori català, així com persones vinculades al món de la forja des d'altres àmbits com la gestió del patrimoni, la gestió cultural o l'àmbit acadèmic, essent aquesta trobada la més representativa del món de la forja catalana.

L'assemblea ha nascut amb la voluntat de ser un espai de trobada de totes aquelles persones, que d'una manera o altra, es troben vinculades al treball de la forja i volen posar en valor les feines i produccions del sector, per tal d'unir esforços i situar-se al mapa contemporani.

La primera Assemblea de Forjadors i Forjadores de Catalunya vol agrair al poble de Sant Salvador de Guardiola la seva acollida i fer saber que donem per iniciada una nova etapa de comunicació, espai de debat i trobada per a totes aquelles persones vinculades al món de la forja catalana que amb respecte així ho vulguin.

Darrera actualització: 31.07.2018 | 19:19