Recomanacions del Bibliobús

Divendres, 17 d'abril de 2020 a les 00:00

Com a mesura per contenir l’expansió del COVID-19, des de divendres 13 de març i fins a nou avís les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals romandran tancades.
S’ha prorrogat tots els préstecs de documents vigents fins el 31 de maig i s’ha ampliat el termini per recollir els documents reservats fins el 23 de maig. Volem que et quedis a casa i que no et preocupis per tornar els documents en aquest moment.

Per tal de continuar oferint els nostres serveis, durant aquests dies, i com sempre, pots gaudir dels servei de préstec digital d’eBiblio (llibres, revistes i pel·lícules), així com dels continguts digitals de la Biblioteca Virtual.

Si tens carnet de la biblioteca o del bibliobús pots accedir a eBiblio amb el teu número de carnet i el teu PIN. Si no tens el carnet, ara s’ofereix la possibilitat de fer un carnet temporal per tres mesos per a nous usuaris. Per fer-ho has d’accedir al Catàleg Aladí i donar-te d’alta com a usuari temporal a través de la sol·licitud del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Des del bibliobús et volem recomanar alguns dels moltíssims recursos accessibles des d’aquestes plataformes, i et convidem a que els facis un cop d’ull i descobreixis tot el què hi pots trobar. Trobareu la informació al PDF adjunt. 

Darrera actualització: 17.04.2020 | 21:09