SANT SALVADOR DE GUARDIOLA HABILITARÀ L'ESPAI INTERGENERACIONAL, EN CONCRET EL PATI QUE TENEN EN COMÚ

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 00:00

L’edició dels pressupostos participatius del 2019 de Sant Salvador de Guardiola ja ha arribat al final i amb un total de 242 vots que representen un 9,07% de la població, ha sortit escollida la proposta de millorar el pati comú que tenen el Centre de Dia i la Llar d’Infants.

Des del 23 de setembre fins al 4 d’octubre (es podia votar presencialment a l’Ajuntament) els veïns i veïnes del poble han pogut votar entre les quatre propostes que hi havia validades:

📍Habilitar espai intergeneracional al partir entre la Llar d’infants i el Centre de Dia
📍Arranjament de les Fonts del municipi
📍Adequació pàrquing de la piscina municipal
📍Arranjament voreres c/Sant Salvador i font al Circuit Jarama

L’escrutini es va realitzar el divendres 4 d’octubre passat i el pressupost que va sortir guanyador, amb diferència de la resta, serà el d’habilitar l’espai intergeneracional al pati de la Llar d’Infants i el Centre de Dia que més concretament disposarà de 20.000€ per poder adequar aquest pati que, avui en dia, té moltes mancances tenint en compte que es tracta d’un espai que comparteixen gent gran amb nens molt petits.

Darrera actualització: 07.10.2019 | 12:55