Sant Salvador de Guardiola inicia l’arranjament dels camins municipals

Diumenge, 9 d'agost de 2020 a les 00:00

La setmana passada van començar les obres d’arranjament dels camins municipals. S’està donant prioritat a tots aquells camins que han d’estar en condicions òptimes i sobretot transitables per a la temporada que afronten i per tan estar condicionats per a la prevenció d’incendis.

 

Tot i que és un dels anys amb menys número d’incendis, fins al moment, l’estiu és la temporada més vidriosa pel risc d’incendis i s’han de tenir tots els camins en perfectes condicions perquè hi puguin passar els vehicles d’emergència i bombers en el cas que sigui necessari i es precisi la seva presència al municipi.

 

Sant Salvador de Guardiola també va ser un dels municipis afectats pel temporal Glòria que va malmetre molts dels camins, molts dels quals també es donarà inici de l’arranjament ben aviat per adequar-los. L’alcaldessa, Georgina Mercadal, valora positivament aquestes obres doncs “hem de vetllar perquè tots els camins del municipi estiguin en perfecte estat”. Amb posterioritat als camins que han d’estar en situació òptima per a la prevenció d’incendis, s’aniràn arreglant tots els camins que tinguin una necessitat i que per aiguats o altres situacions temporals han quedat malmesos.

Darrera actualització: 09.08.2020 | 07:51