SANT SALVADOR DE GUARDIOLA TINDRÀ CARRER 1 D'OCTUBRE

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 00:00

El ple va aprovar el nom del nou vial junt amb dues mocions per l’absolució dels presos polítics i de denúncia de la manca d’inversió de l’estat a Rodalies Renfe

Sant Salvador de Guardiola ja té un carrer amb el nom ‘1 d’octubre de 2017’. I no ha fet falta canviar el nom a cap vial sinó que s’ha aprofitat un carrer que s’ha creat recentment per homenatjar els fets del primer d’octubre de 2017. Es tracta del carrer que passa per la cara est de l’escola Montserrat i el camp de futbol. Precisament les obres de reforma del camp són el què ha obligat a asfaltar el camí que hi havia i crear, de forma oficial, un nou carrer, per on s’espera que augmenti el trànsit de cotxes i autobusos.

La moció, presentada per ERC, la van aprovar al ple ordinari de novembre tots els grups presents (CUP, CiU i ERC; faltaven Despertem-Podem i Fent Feina SSG). També es va aprovar una moció (signada per tots els grups polítics del consistori a excepció de Fent Feina SSG), promoguda per l’ACM i l’AMI, per exigir l’absolució dels presos polítics. El text, tal i com va explicar la regidora Anna Llobet, també subratlla “el despropòsit de la justícia espanyola” i la manca de separació de poders a l’estat espanyol.

El ple aprova una moció per reclamar a l’estat més inversió al sistema de Rodalies Renfe

La sessió plenària no va ser aliena al tràgic accident de tren que va cobrar-se una vida a Vacarisses a principis de setmana. En aquest sentit, tots els grups polítics presents van aprovar per unanimitat una moció sobrevinguda per reclamar a l’estat que posi al dia la infraestructura de Rodalies Renfe, i hi faci les inversions mínimes per garantir un servei de qualitat i digne. El text, tal i com va explicar l’alcalde, Albert Miralda, “denuncia la manca d’inversió a la xarxa de rodalies i exigeix al govern de l’estat el traspàs de Rodalies al govern de Catalunya per garantir un servei de qualitat”, així com també demana a Adif que “faci les actuacions necessàries per garantir la seguretat del servei”.

 

Darrera actualització: 28.11.2018 | 09:53