Visita del conseller de Polítiques digitals i administració pública de la Generalitat de Catalunya

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 00:00

 

Avui al migdia ha tingut lloc a Sant Salvador de Guardiola la visita del Conseller Jordi Puigneró per la instal·lació de l’antena de Vodafone que millorarà la cobertura a Ca l’Esteve. Primer ha tingut lloc la visita institucional del conseller junt amb la Delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, a l’edifici consistorial i la firma del llibre d’honor del municipi.

Posteriorment les personalitats s’han traslladat a l’antena de telefonia ubicada a Ca l’Esteve i s’hi ha afegit la Sra. Laura Molist, directora general Vodafone Catalunya; el Sr. Àlex Carballo, director de Ventes Sector Públic Catalunya de Vodafone i el Sr. Xavier Flores, gestió de projectes de la Secretaria de Polítiques Digitals.

Durant la visita s’ha informat que l’empresa Vodafone ha instal·lat 3 noves antenes que asseguren la cobertura de veu i dades (en 3Gi 4G) a tota la zona de Ca l’Esteve i del Parrot que actualment tenien un servei molt deficitari. Vodafone ha assegurat que la cobertura de dades a l’interior dels edificis serà d’un 100%.

Des de l’Ajuntament es creu que és una millora molt important al municipi i de la qual se’n veuran beneficiats molts veïns i veïnes de Sant Salvador de Guardiola. L’alcaldessa ha traslladat al Conseller, i a la Directora general de  Vodafone Catalunya, la necessitat de poder arreglar les mancances de cobertura a la resta del municipi, especialment al polígon industrial de Salelles, així com també de disposar d’una implementació de la fibra òptica al 100% del territori municipal.

Darrera actualització: 28.09.2020 | 14:25