Agenda

L'Agenda de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola on trobaràs les diferents activitats organitzades per les diferents àrees i entitats locals

 • Aconsegueix contactes de qualitat fent networking digital a LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook Online Aconsegueix contactes de qualitat fent networking digital a LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook - Sessió Online 2 27/09/2023

  El curs es farà el proper dilluns i dimecres, 25 i 27 de setembre, de les 18.00 h a les 20.00 h de la tarda.

  El format per aquest taller serà la modalitat online amb inscripció prèvia. Un cop inscrits, els participants rebran l'enllaç per connectar-se telemàticament.

  Organitza: Àrea Promoció Econòmica

  Reserva la teva plaça a: INSCRIPCIÓ

 • Tatuatges temporals amb “Bodymark” Tatuatges temporals amb “Bodymark” 29/09/2023

  Amb aquesta activitat ens divertirem dibuixant o escrivint sobre la pell. “Bodymark” és la marca d’uns retoladors expressament pensats per dibuixar sobre la pell humana. Els dissenys duren 2 dies com a màxim i es poden esborrar amb facilitat amb aigua i sabó.

  Si teniu problemes cutanis o pell atòpica recomanem prescindir de l’activitat. Els menors d’edat hauran de dur una autorització signada pels pares o tutors legals.

 • Teatre - xerrada: Dones que transformen octubre Teatre - xerrada: Dones que transformen 05/10/2023

  Presentem els testimonis de diverses dones activistes de Catalunya i Marroc que ens parlen sobre la transformació aprofundint en els detalls més personals, en les seves lluites, en les causes que n’han dificultat la participació en el context polític i social, en els motius que les van impulsar a actuar, i en els riscos, els resultats i els aprenentatges.

  L'acte és gratuït però requereix d'inscripció obligatòria enviant un missatge al 661513572. Les inscripcions es tancaran el 30 de setembre.

 • Escape Experience 7 octubre 2023 Escape Experience 07/10/2023

  NOU ESCAPE A L’AIRE LLIURE

  T’agraden els reptes? Si és així, aquesta és la teva oportunitat!!! Porta el mòbil, el necessitaràs per seguir la trama i el mapa interactiu!!! A més, gaudiràs de material imprès il·lustrat que et podràs emportar i entraràs en el sorteig d’un lot de productes locals i de proximitat. 

 • Teatre familiar “Polzet” de Zum-Zum Teatre Teatre familiar “Polzet” de Zum-Zum Teatre 07/10/2023

  Són molts els temes que Perrault aborda amb aquest conte; la relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat, i sens dubte, el tema principal en la nostra versió: l’abandonament, perquè POLZET es contextualitza en una situació que estableix paral·lelismes molts clars i molt crus amb la societat actual. Qui busqui el Polzet de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles (feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per a dormir als nens i despertar als adults, però …i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

  Venda d'entrades 30 minuts abans de la funció: Adults 3,00 €. Infants (més grans de dos anys) 2,00€. Si es compra anticipadament al bar La Sala (fins al dia abans de la funció) es gaudirà d'un euro de descompte per a cada entrada.

 • Corriols de Guardiola 22/10/2023

  S'obren les inscripcions dels Corriols de Guardiola l'1 de setembre.

  Curses per a tothom: Corriols 20 km, Corriols 10 km, Corriols 5 km i Corriolets (Curses infantils).

Darrera actualització: 18.10.2022 | 13:12
Darrera actualització: 18.10.2022 | 13:12