Cultura i festes

Àrea de cultura i festes

Des de l'Àrea de cultura i festes de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola tenim l'objectiu de fomentar, potenciar i donar a conèixer l'activitat cultural local. En aquest apartat hi trobareu tota la informació al voltant del calendari cultural i festiu de Sant Salvador de Guardiola en col·laboració amb les diverses entitats culturals de la vila i els equipaments culturals del municipi.

Sant Salvador de Guardiola gaudeix d'un calendari anual farcit de propostes, ja siguin vinculades al programa festiu més tradicional, com les Caramelles, la Festa Major, o d'altres relacionades amb el comerç i la promoció econòmica i turística del municipi, amb les Fires de Sant Marc i de la Torrada.

Actualment, el municipi disposa d'un equipament cultural polivalent anomenat "La Sala". És un espai municipal situat al centre de Guardiola (carrer de la Creu) que, des del 2016, es dedica a la promoció i difusió de la cultura amb una programació artística familiar mensual. Aquest equipament es troba en un dels edificis més rellevants del nucli urbà de Guardiola, seguint un estil que es pot considerar dins del cànon modernista. L'equipament consta de diversos espais com el Bar-restaurant, l'Aula de Música o la Sala Polivalent.

"La Sala" és gestionada per l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, i és un espai pensat per a promocionar i difondre les arts escèniques en general. Facilita i acosta la cultura al ciutadà, les arts escèniques en totes les seves vessants, alhora que promou i potencia els artistes locals, tant a títol individual, com en associacions. L'equipament proposa una programació estable, dividia en dos semestres el qual ofereix espectacle per a totes les franges d'edat.
 

Podeu contactar amb la Regidoria de Cultura:
Presencialment: Carrer de Dalt, 19.
Per telèfon: 93 835 80 25 // 682 185 536
Per correu electrònic: ssg.cultura@diba.cat

Notícies

  • 23 de novembre de 2022 L’Ajuntament impulsa diverses accions per commemorar el 25N Actes del 25N

    Aquesta setmana es repartirà un exemplar del llibre “Som infants. Ens escolteu?” a tot l’alumnat de cicle mitjà i superior de l’Escola Montserrat. Així mateix, el 25 de novembre s’ha programat un espectacle de dansa contemporània de l’Esbart Manresà per reflexionar entorn el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

  • 3 de novembre de 2022 El bon temps acompanya una Fira de la Torrada molt reeixida

    Per la diada de Tots Sants, a Sant Salvador de Guardiola, es va celebrar una nova edició de la Fira de la Torrada que va comptar amb una alta participació de públic.

  • 18 d'octubre de 2022 Per Tots Sants, torna la Fira de la Torrada Cartell Fira de la Torrada 2022

    Durant el primer de novembre, diada de Tots Sants, Sant Salvador de Guardiola celebra la Fira de la Torrada. Una fira amb mercat d’artesans i gastronomia ambientat amb el món de la pagesia i la tardor.

Activitats

Darrera actualització: 17.11.2022 | 11:50