27 d'abril 16.00 h. Webinar Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya: Els efectes de la Covid-19 al sector turístic. Reptes i Reflexions”

Del 24 al 28 d'abril de 2020 a les 08.00 h

Webinar sobre els efectes de la Covid-19 al sector turístic

Visualitzeu-lo al navegador
 
 
Els efectes de la Covid-19 al sector turístic
REPTES I REFLEXIONS
 
Dilluns 27 d'abril de 2020
16:00h-17:00h
Gratuït

La Crisi generada per la Covid-19 ha provocat una situació adversa per al sector turístic. Però més enllà d’aquesta situació, la crisi planteja un nou context que, encara que és dificil de predir,  considerem que és important explicar al sector turístic.
 
Dins de l’Estratègia Zero de la Gerència de Serveis de Turisme de Diputació de Barcelona impulsem un conjunt de webinars d’interès per empreses i ens turístic.
 
Us convidem al primer webinar “Els efectes de la Covid-19 al sector turístic. Reflexions i reptes” en el que, de la mà del director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Sr. Octavi Bono, compartirem algunes reflexions sobre el nou context i els reptes que afrontem, així com  els ajuts al sector turístic que estan impulsant des de la Direcció General del Turisme de Catalunya.

Aquesta entrevista debat es realitzarà en directe al canal de YouTube de Barcelona és molt més.

Clica aquí

L’accés és lliure i gratuït. Si desitgeu fer-nos arribar preguntes per aquesta entrevista, podeu fer-ho a cercleturisme@diba.cat o bé durant el webinar fent servir el xat.

Estigueu atents als cicles de webinars que organitzarem pròximament al web.

 
Amb la col·laboració:
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
YouTube
La nostra adreça és:
Travessera de les Corts, 131-159
Barcelona - 08028
Copyright © 2020 Diputació de Barcelona/ Turisme. Tots els drets reservats.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 14:26