Aconsegueix contactes de qualitat fent networking digital a LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook - Sessió Online 1

Dilluns, 25 de setembre de 2023 de 18.00 h a 20.00 h

El curs es farà el proper dilluns i dimecres, 25 i 27 de setembre, de les 18.00 h a les 20.00 h de la tarda.

El format per aquest taller serà la modalitat online amb inscripció prèvia. Un cop inscrits, els participants rebran l'enllaç per connectar-se telemàticament.

Organitza: Àrea Promoció Econòmica

Reserva la teva plaça a: INSCRIPCIÓ

OBJECTIUS: 

  • Aconseguir contactes de qualitat segons els nostres objectius: on trobar-los a LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook amb cerques avançades i altres estratègies molt efectives.
  • Saber buscar o crear esdeveniments amb LinkedIn Events.
  • Saber fer networking híbrid amb LinkedIn Live.
  • Saber trobar persones del nostre objectiu a les xarxes socials i com interaccionar amb elles digitalment. 

PERFIL PARTICIPANTS: 

Persones emprenedores, empresaries, professionals responsables dels diversos departaments, comercials, comerciants... que vulguin fer contactes de qualitat a nivell digital amb les principals xarxes socials. Molt interessant de cara a la transformació digital en un món globalitzat,  ja que tenim a milions de professionals a un click. 

METODOLOGIA: 

Totalment pràctica. Anem veient cada opció de fer networking digital a LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook tant amb ordinador com amb el mòbil. Fomentem també el networking entre els assistents al curs. 

DURADA TOTAL:

4 hores.

FORMAT: 

Dues sessions online.

CONTINGUTS: 

Sessió 1 

  1. Què és el networking digital? Com aconseguir clients, inversors, socis, partners, etc. en línia? 
  2. Com tenir els perfils a LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook per poder generar confiança i professionalitat. 
  3. Com cercar persones amb cerques avançades i altres estratègies efectives a les xarxes socials. 
  4. Com buscar i crear esdeveniments híbrids amb LinkedIn Live. 
  5. Com utilitzar LinkedIn Events i els directes a Instagram i Facebook per crear nous contactes de qualitat.

CONSULTORA:  Cèlia Hil Morgades

-    Professora del Postgrau “Continguts Social Media” de la Universitat de Barcelona – UB. -    Professora del Diploma “Inserció Laboral” de la Fundació Pere Tarrés, Universitat Ramon Llull – URL. -    Consultora de Recursos Humans a tres despatxos (Vilafranca, Vilanova i El Vendrell) i via ZOOM a través de www.celiahil.com. -    Conferenciant internacional i ponent a fires d’ocupació com JOBarcelona, JOBMadrid, Prepara’t d’Igualada; també a l’Institut d’Intangibles, APDO, universitats, instituts; professora de Màsters i Postgraus / conferenciant a les escoles de negocis: EADA, Iwil d’IESE, ESERP, EUNCET, INESDI, EDE, ESAN Perú, Institut Gomà, CaixaBank, MicroBank, EAP (Escola d'Administració Pública)... -    Formació a escoles de negoci, associacions empresarials, cambres de comerç, ajuntaments, diputacions, ACCIÓ... -    Ponent i formadora a Barcelona Activa (Porta22, OAE (Oficina Atenció Empresa) i Cibernàrium)  i a molts altres ajuntament de Catalunya: El Vendrell, Calafell, Mataró, L’Ametlla del Vallès, Santa Coloma de Gramanet, Martorell, Sabadell, Hospitalet, Sitges... -    Formadora homologada d’ADECCO per a fer formacions i consultoria in company i formadora in company per a Manpower. -    Col·laboració a UNIVERSITATS: Universitat Rovira i Virgili (URV) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Coautora de 3 llibres. -    Formació a empreses com Catalana Occident, Vichy Catalán i Hospital Clínic. -    Consultora de Talent Sènior a TalentoCoolSenior

Formació acadèmica:

- Postgrau de Recursos Humans i Xarxes Socials per l'Institut Inesdi. - Postgrau d'Expert en Inserció Laboral per la Universitat Ramon Llull (Pere Tarrés). - Convalidació del Màster d’Educació (CAP) i curs de Formació de Formadors per la Universitat d'Educació a Distància (UNED). - Mediació i Resolució de conflictes pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i Col·legi de Psicologia de Catalunya. - Llicenciada en Psicologia Clínica per la Universitat d'Educació a Distància (UNED). - Més de 40 cursos, seminaris, congressos, etc. sobre PNL, Coaching, pissarra digital i talent.

Experiència docent:

- Formació per a empreses i /o persones emprenedores per Catalana d'Occident, Vichy Catalan, Hospital Clinic, Il·lustre Col·legi de l'Advovacia de Barcelona, Tuvatextil, Saudela SA, Grey España i Caixa Bank ( 400 hores) . - Formació per a empreses i /o persones emprenedores per Barcelona Activa (OAE) Oficina d'Atenció a l'Empresa, Cibernàrium, Cambra de Comerç de Tarragona, Col·legi de Psicòlegs de Barcelona i Diputació de Tarragona ( 1. 300 hores) . - Formació per a empreses i /o persones emprenedores per e scoles de negoci EADA, IWil d'IESE, ESERP, EUNCET, INESDI i EDE ( 50 hores) . - Formació per a empreses i /o persones emprenedores per ADECCO i Manpower ( 300 hores) . - Formació per la Universitat de Barcelona, la Universitat Ramón Llull (Pere Tarrés) i la Universitat ESAN de Perú ( 300 hores). - Formació per a persones desocupades per l Ajuntament de Barcelona (Barcelona Activa), Ajuntament de Sabadell (Vapor Llonch), Ajuntament de Rubí, Ajuntament de Sitges, Ajuntament del Vendrell, Ajuntament de Calafell, Creu Roja, JOBarcelona, JOBMadrid, Generación Savia, Ajuntament del Prat, Ajuntament de Cornellà, SOC i INEM ( 2. 500 hores) . - Altres formacions pel Col·legi Sagrat Cor del Vendrell ( 3. 600 hores) . - Formació per a empreses i /o persones emprenedores per l' Academia ENERGY Informàtica i l' Academia CEP ( 6. 500 hores) .

Quin cost té:

Gratuïta

Adreça:

Format Online

Darrera actualització: 19.09.2023 | 13:30