140 participants en una marxa nòrdica per Sant Salvador de Guardiola

Diumenge, 26 de febrer de 2023 a les 09:00

El passat dimecres, 22 de febrer, Sant Salvador va esdevenir municipi amfitrió d'una marxa nòrdica pensada per a majors de 60 anys. La passejada va tenir el punt d'inici al pavelló amb l'objectiu de fer una excursió fins a la Solana del Montgròs.

Va ser una ruta guiada per GuiesBTT que va comptar amb persones vingudes d’Alella, Torelló i l’Ametlla del Vallès, entre d’altres, com també participants de Sant Salvador de Guardiola i usuàries del centre Urpina, que van aprofitar per explicar el seu projecte i fundació. El trajecte va transcórrer per la geografia del municipi, amb explicacions del guia sobre el terreny de vinyes i la teuleria.

La marxa nòrdica es va fer dins el cicle de passejades promogudes per la Diputació de Barcelona. Un projecte nascut l’any 2001 amb la voluntat de conèixer diferents entorns geogràfics de Catalunya i viure la natura amb uns recorreguts assequibles per pistes forestals amb distàncies d’entre 7 i 9 quilòmetres.

Aquest cicle de passejades continua el 21 de març a Torelló i el 18 d’abril a l'Ametlla del Vallès. A més, es farà una última sortida de cloenda on es reuniran més de 1000 persones vingudes en un lloc encara per decidir.

Queden places lliures per apuntar-s’hi!

Darrera actualització: 01.03.2023 | 13:56

Imatges