L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola obté el segell per a la qualitat i transparència de la informació

Diumenge, 5 de març de 2023 a les 09:00

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha obtingut per segon any la distinció del Segell InfoParticipa per a la transparència de la pàgina web municipal, aconseguint un 96.15% dels 52 indicadors establerts pel ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Cal remarcar que hi ha hagut un augment respecte l’any passat, amb l’obtenció de 4 ítems més, fet que ha passat del 92.31% al 96.15% d’enguany.

Aquesta és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) segons la informació que facilita cada ajuntament a través del seu web i que permet que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos econòmics i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que dóna garanties credibilitat i facilita l'accés al ciutadans de la informació pública de l'ajuntament d'una forma senzilla i àgil.

L'Ajuntament, molt satisfet

Les dades obtingudes per l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola signifiquen la consolidació del treball per una administració transparent. Per Georgina Mercadal Viñals, alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, l'obtenció d'aquest segell "és una mostra de la feina feta des de l'ajuntament i de l'aposta per millorar en matèria de transparència i qualitat de comunicació". Mercadal remarca que "aquest any s'han realitzat canvis i modificacions a la pàgina web perquè sigui de fàcil accés i segueixi actualitzada. La informació i la transparència al ciutadà és un valor que apliquem dia a dia".  

Darrera actualització: 03.03.2023 | 17:54