25 I 26 DE MARÇ ANEM A VOTAR!

Diumenge, 5 de març de 2017 a les 19:35

Cita amb les urnes el cap de setmana del 25 i 26 de març, de 10h a 14h. Podreu triar el millor projecte entre quatre opcions. Cliqueu aquí!

El Consell de la Vila de Sant Salvador de Guardiola, amb el suport de la regidoria de Participació Ciutadana, centralitzarà el procés de votació del projecte que s'endurà la partida de 20.000 euros del pressupost d'enguany destinada a l'espai públic. La definició de la proposta guanyadora sortirà d'un procés participatiu que va començar al Consell, va traslladar-se a la xarxa i culminarà amb una votació popular el proper cap de setmana del 25 i 26 de març.

Les quatre actuacions que es sotmetran a votació són les següents:

1. Arreglar i condicionar la porta antiga i l'espai del darrera de la Masia del Calvet
2. Arreglar i condicionar la zona de la font de Dalt (sota el camp de futbol)
3. Arreglar i condicionar la zona de l'aparcament de la piscina municipal
4. Rehabilitar el teatre de la Sala des del teló endins (zona bambalines)

El projecte que obtingui més vots s'endurà l'aportació de 20.000 € de la partida d'espai públic del pressupost municipal. A la xarxa s'han recollit propostes que no s'han pogut incorporar a la llista donat que no compleixen els requisits necessaris. Per exemple, accions de tipus social, augmentar la vigilància als carrers, etc. no es poden imputar a "espai públic", que es refereix a alguna obra, condicionament o millora d'espai que, al mateix temps, no estigui ja pressupostat. Seria també el cas del desplegament de la xarxa de fibra òptica, molt sol.licitat pels internautes, que ja està previst i té partida pressupostària definida.

El Consell de la Vila ha considerat que, per fomentar la participació i apropar les urnes a la població, les votacions tindran lloc en dos dies. El 25 de març, dissabte, al Carrer de la Creu davant de La Caixa, de 10 a 14h. I el 26 de març, diumenge, a la Plaça del Pi del Calvet en el mateix horari.

Gràcies a aquest procés, on tota la ciutadania pot dir la seva, l'any 2016 va sortir endavant el projecte de la millora de les instal·lacions esportives, així com el disseny i l'adequació del pati de l'escola Montserrat l'any 2015.

Darrera actualització: 05.03.2017 | 19:53