2a TROBADA D'EMPRESARIS DEL POLÍGON DE SALELLES

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 00:00

Una profitosa jornada per informar de les últimes gestions respecte al polígon industrial

Dimarts 27 de novembre es va dur a terme la 2ª trobada d'empresaris i empresàries del polígon industrial de Salelles. A la jornada, que va resultar molt profitosa segons els assistents, es van presentar les accions que de cara l'any vinent es realitzaran en aquesta zona tan important per al municipi pel que fa a la capacitat de generar feina i activitat econòmica.

L'alcalde i el regidor de promoció econòmica van explicar als empresaris l'estat de les inversions actuals i futures, tals com l'enllumenat, el manteniment, la senyalització, les càmeres de seguretat, les incidències amb la deixalleria, els contenidors d'escombraries, etc. Una de les novetats per al futur proper és l'estudi de la viabilitat per instal.lar desfibril.ladors al polígon.

D'altra banda, tècnics del Consell Comarcal van donar informació sobre les experiències en altres polígons d'activitat econòmica del Bages per reduir costos i residus i per mancomunar serveis establint una xarxa que es coneix com a economia circular.

La jornada va acabar amb un intercanvi d'impressions entre els assistents tot prenent una copa de vi dels cellers del nostre terme.

La intenció és poder continuar organitzant aquestes trobades per la seva valoració positiva.

 

 

Darrera actualització: 29.11.2018 | 12:35