Anaïs Vila tocarà a Sant Salvador de Guardiola en l’últim concert de Juliol Jove

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 00:00

El divendres 31 de juliol l’encarregada de tancar el cicle de concerts de Juliol Jove de Sant Salvador de Guardiola serà Anaïs Vila, que tocarà a la plaça de l’església de Salelles.

Anaïs Vila es va formar com a músic a l'Escola de Música Municipal de Santpedor durant la seva infantesa i adolescència. Va rebre classes de cant clàssic de Núria Checa, de cant modern de Gemma Abrié, Errol Woisky, Isabel de Llanos i Rubén Fernàndez, i de tècnica vocal de Elisabeth Castro i Mariona Castillo. Va estudiar un any de comèdia musical a l'escola Coco Comín de Barcelona i dos anys de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics de Barcelona.

El 2016 i 2017 va estudiar el Foundation Certificate in Pop Music & Music Technology en l'especialitat de songwriting a la Licerpool Institute for Performing Arts, l'escola d'arts fundada per Paul Mc Cartney a Anglaterra. 

Anaïs Vila ha estat finalista dels Premis Descoberta i dels Enderrock com a artista revelació i millor cançó d'autor per «Entre els dits». Ha presentat els seus treballs discogràfics a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa i ha actuat en els escenaris del Festival de Guitarra de Barcelona (maig 2015), l'Strenes de Girona (abril 2016), les Vesprades de Fonollosa (juliol 2016) o el Barnasants (febrer 2018), entre d'altres.

També forma part dels grups Wom's Collective i HESSE, i posa la veu al duet Homenatge a Llach i a la performance de música i dansa Existència Paral·lela amb Mateu Peramiquel. 

Les entrades pel concert de Sant Salvador encara es poden adquirir contactant per mail a ssg.joventut@diba.cat o al +34 661 51 35 72.

 

 

Darrera actualització: 29.07.2020 | 10:19