ARRIBA LA REVETLLA DE SANT JOAN!

Dimarts, 13 de juny de 2017 a les 00:00

La tradicional revetlla de Sant Joan arriba aquest any carregada d'activitats a l'entorn de la Flama del Canigó i la Foguera

Us adjuntem el programa de la festa de Sant Joan en aquest mateix espai. Enguany l'arribada de la Flama del Canigó serà més participativa ja que un grapat de corredors locals la portaran des de Salelles fins a l'entrada de Sant Salvador de Guardiola fent relleus per la carretera C-37z (la vella d'Igualada). Un cop a la cruïlla del Carrer Martí i Pol amb la C-37z, la flama es repartirà en fanalets a les associacions de veïns i entitats que desitgin recollir aquest testimoni de germanor, que presideix gran part de les revetlles de Sant Joan de tot el país.

Els corredors més petits faran relleus des d'aquest punt fins a l'Ajuntament, on serà rebuda per l'Alcalde i regidors, i dipositada allà fins l'encesa de la foguera a les 22h.

La revetlla consistirà en un sopar popular de carmanyola, coca i cava i música per amenitzar el ball. 

Donem la benvinguda a l'estiu amb una bona revetlla i respectem els consells que penjarem en els propers dies sobre l'ús de la pirotècnia. En un any especialment calorós com aquest haurem de ser més prudents que mai.

Feliç revetlla de Sant Joan!

Darrera actualització: 21.06.2017 | 13:52